Новоград-Волинська ЗОШ № 7

День науки


 

18 травня  2018 року на базі нашої школи вже вдруге відбулося справжнє свято — «День науки», організоване за ініціативи управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та інформаційно-методичного центру.  В цей день учні шкіл міста представили власні наукові розробки, мали можливість подивитися як злітає ракета і як радіокерований літак виконує піруети в небі. В цей день організатори вручали грамоти і цукерки, це було цікаве  і яскраве свято науки.  А головними дійовими особами свята, як і попереднього року, були здивовані і захоплені учні та команда Житомирського державного технологічного університету.

 

В актовій залі школи декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій ЖДТУ Андрій Васильович Морозов презентував навчальний заклад учням шкіл міста,  звернувши увагу на особливості навчання і успіхи науковців університету.   

 

А на третьому поверсі школи командою ЖДТУ була створена справжня наукова виставка, де було море цікавого і для учнів і вчителів. Тут були і роботи, маніпулятори, 3D принтер, технології віртуальної реальності  та ще багато всього. Діти мали можливість задавати питання, пробувати практично все руками і спробувати самостійно паяти.  На питання дітей і дорослих відповідали учасники команди ЖДТУ, будь то студент чи декан факультету.          

 


 

 

Перед зустріччю в нашій школі, команда ЖДТУ представила виставку в колегіумі, судячи з фото, там також було море емоцій, там також відбулося справжнє свято науки.

 

Ми зібрали чимало світлин «Дня науки 2018»,  також світлинами люб’язно поділився Андрій Васильович Морозов, тому у нас вийшло більше як 300 фото.  Ми з радістю публікуємо їх на шкільному flickr-акаунті. У шкільних світлин є своя особливість – це пам’ять. Можливо якась світлина з точки зору фотографії – не ідеальна, але на ній може бути пам’ять про мить, що захопила дитину, змінила їй життя.  Ще раз дякуємо всім, хто організував і провів це чудове свято і приємного перегляду світлин!

 

 


 

Поділитися:

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.