Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Найуспішніший випускник міста 2018 року з 200 конкурсними балами – вихованець сьомої школи

1 серпня 2018 року опубліковано рейтинговий список вступників, які вступають на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, творчих конкурсів або вступних іспитів із повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за державним або регіональним замовленням.

 

Відповідно, 1 серпня стали відомими результати вступу на бюджет випускників і нашої школи.  Протягом вступної кампанії Міністерство освіти і науки України підготувало велику кількість матеріалів, що допомагали вступникам зареєструвати особисті кабінети, сформувати заяви на вступ, пояснювали особливості вступної кампанії 2018 року.

 

Найуспішнішим випускником міста Новограда-Волинського став Олексій Бірюченко, що отримав максимальну кількість конкурсних балів – 200. Олексій на високому рівні здав ЗНО: українська мова та література – 191, математика – 195, фізика – 191, іноземна мова (англійська) – 195. Призове місце в фіналі всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України додало ще десять конкурсних балів.

 


 

Олексій обрав для навчання одну з найскладніших спеціальностей  одного з найвідоміших навчальних закладів України: Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», факультет інформатики та обчислювальної техніки, спеціальність 121— інженерія програмного забезпечення.

 

На 141 місце державного замовлення на цю спеціальність в КПІ цього року було подано 2684 заяви. Серед тих, хто пройшов на бюджет – 24 призера всеукраїнських олімпіад або всеукраїнського етапу МАН, 16 абітурієнтів із рекомендованих до зарахування мають максимальні 200 балів. Останнє бюджетне місце на дану спеціальність отримала абітурієнтка з 190,4 балами.  Вітаємо Олексія, його батьків та вчителів!

 

Враховуючи зацікавленість учнів старших класів до рейтингових списків і аналізу популярних в країні спеціальностей, нагадаємо, що дані про вступ відкриті, кожен бажаючий може переглянути списки по спеціальностям на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти. Там можна переглянути і статистику, і дані широкого конкурсу. Якщо ви хочете дізнатися, куди поступив конкретний абітурієнт, можна скористатися сайтом Abit-poiskПри пошуку можна не вказувати по-батькові. На даному сайті також можна переглянути рейтингові списки з 2010 року. Якщо вас цікавлять теми робіт, оцінки і перемоги в фіналі МАН, то ви можете скористатися сайтом "Система "Національний рейтинг".

 

Сподіваємось, інформація на даних сайтах допоможе учням старших класів у виборі майбутньої  професії, а випускникам, які отримали рекомендації, нагадуємо, що вони мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18.00 години 06 серпня.

 


 

 

Поділитися:

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.