Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Виховання патріотів

Враховуючи суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні, усе більшої актуальності набуває виховання у молодого покоління почуття патріотизму, активної громадянської позиції.

 

Виховувати патріотів – основне завдання педагогічного колективу нашої школи. 7 травня на прохання голови ради ветеранів м. Новограда-Волинського Парфьонова В.О. ми провели мітинг пам’яті «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» біля стели ветеранів на алеї ім. Ф.Я. Ліпаткіна.  На цьому заході були присутні ветерани Другої світової війни, афганці, учасники АТО. Звучали патріотичні пісні, вірші, вітання і слова вдячності від юного покоління поколінню, яке, пройшовши через горнило війни, здобуло таку бажану перемогу.

 


 

8 травня у День пам’яті та примирення в навчальному закладі відбулася лінійка-реквієм «Пам'ять зі сльозами на очах». Розділили з нами радість свята Перемоги ветерани Другої світової війни Довгаль Ю.С. та Максимов В.Ф., які розповіли учням про свій бойовий шлях, побажали миру і процвітання рідній Україні. Букетами весняних квітів, щирими посмішками дякували діти ветеранам за мирне небо над головою.

 

Вразила присутніх музична композиція «Діти війни», виконана учнями 9-А та 5-А класів. Заключним акордом прозвучала пісня «День Победы» у виконанні учениці 10-А класу Мар’яни Гладишевої.

 

В цей день у школі також пройшла акція «Ветеран живе поруч», в ході якої діти привітали ветеранів Другої світової війни мікрорайону зі святом Великої Перемоги.

 


 

В цьому році нам випала місія – виставляти почесну варту біля пам’ятників та пам’ятних знаків міста у дні державних свят. 8 та 9 травня учні старших класів стояли біля пам’ятників загиблим у роки Другої світової війни, віддаючи шану полеглим героям

 

 


 

Фотозвіти на flickr.

 


 

 

Поділитися:

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.