Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Канікули!


 

Команда сайту школи вітає учнів і вчителів із закінченням навчального року, проходженням практики, здачею ДПА.

 

Цікавих нам канікул!

 

А нашим випускникам — успіхів у дорослому житті, бажаємо вам знайти заняття для душі і нових друзів!

 


 

Звіт директора


 

За підсумками навчального року, 14 червня у школі відбулася конференція,  на якій директор школи звітував про свою діяльність  перед  педагогічним  колективом,   батьками та громадою.

Звіт керівника охоплював основні напрямки діяльності школи. Особливу  увагу  Віктор Іванович  звернув  на створені  у  навчальному  закладі умови  для  забезпечення  рівного  доступу  для  здобуття дітьми якісної освіти; на вжиті заходи щодо зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу; на залучення додаткових джерел фінансування та їх раціональне використання; на  заходи щодо збереження та зміцнення здоров`я учнів та педагогічних працівників.

З питанням організації навчального процесу та позитивних аспектах управління навчальним закладом виступила заступник директора О. П. Герасимчук, яка запропонувала позитивно оцінити діяльність директора. Цю ж пропозицію підтримали голова ПК О. І. Лейман та голова батьківського комітету І. Ю. Новаківська, які відзначили демократичний стиль управління школою, прозорість та  відкритість у прийнятті найважливіших питань стосовно організації навчально-виховного процесу та діяльності закладу в цілому.

 


 

За результатами звіту керівника шляхом таємного голосування всі присутні мали змогу оцінити діяльність директора школи за 2015-2016 навчальний рік. Приємно те, що одноголосно і колектив школи, і батьки дали позитивну оцінку та відзначили високий професіоналізм керівника школи.

 


 

 

Шкільний табір «Перлинка»


 

Початок літніх канікул співпав з початком роботи табору організованого дозвілля «Перлинка», який працює в нашій школі вже багато років поспіль. Діти із задоволенням проводять частину свого відпочинку в таборі, бо тут цікаво, весело, є можливість поспілкуватися з однолітками, вихователями, проявити свою креативність і отримати море позитиву.

Цього року начальником табору  стала Іванова Олександра Сергіївна, а її заступником - Дзюман Ірина Ігорівна. Це молоді вчителі, наші випускниці, які стараються зробити перебування дітей в таборі цікавим і змістовним. Слід відмітити і роботу педагога-організатора Васильчук Таїси Володимирівни, яка «горить» сама і запалює навколо себе свічечки дитячих сердець. Навколо неї завжди багато дітей, а її помічники – вожаті, учні старших класів, працьовиті і відповідальні.  Це завдяки таким, як: Мінгалєєва Б., Іванова Л., Кондратюк В., Горшкова А., Музика І., Грицик В., Герасимчук К., Драч О.,Сівач А., Будніцька К., Романюк Д., Тимощук А. заходи виходять яскравими і неповторними. Хочеться відмітити і велику роботу вихователів – вчителів школи.

У таборі налагоджено збалансоване харчування дітей, в результаті якого вони отримують денну норму вітамінів. Дякуємо за це працівникам нашої шкільної їдальні.

В таборі 120 дітей, з яких сформовано 5 загонів. За перемогу в тому чи іншому конкурсі, загін отримує «перлинки», які в кінці будуть підраховані і загін, у якого буде їх найбільша кількість, отримає звання «Найкращий».

 


 

Табірна зміна добігає кінця. 14.06 у нас був конкурс серед дівчат «Міс табору - 2016», а 15.06 за звання «Містер табору-2016» змагатимуться хлопці.

Завершить свою роботу «Перлинка» 16 червня. У цей день буде багато розваг, нагород і сюрпризів для дітей.

Дякуємо усім, хто долучився до роботи табору «Перлинка»!

Гарних усім канікул!

 


 

Батьківські збори майбутніх першокласників


 

Через три місяці наша шкільна родина поповниться новими учнями – першокласниками. 30 травня у школі відбулися батьківські збори майбутніх першокласників.

 

Перший раз у перший клас! Дошкільник стає школярем, а його батьки - це тепер батьки учня. Приємно було бачити серед присутніх батьків , які є нашими випускниками, та тих, чиї діти вже навчаються у школі. Особливо схвильованими були батьки, які вперше «йдуть» до школи. Але після емоційного виступу усміхненого директора Віктора Івановича, хвилювання у всіх змінилося на впевненість у те, що в школі створені належні умови для комфортного перебування та якісної освіти дітей.  

 

Під час зборів практичний психолог Людмила Петрівна Примак ознайомила батьків із основними принципами виховання щасливої дитини, а  тренер з тхеквондо Миколай Миколайович Ящук представив особливості свого виду спорту.

Наприкінці загальношкільних зборів батьки познайомилися з першими вчителями Л.Я.Постніковою та Т.П.Амелехіною.

 

З 31 травня у школі розпочинаються адаптаційно-підготовчі заняття для майбутніх першокласників. Ми раді зустрічати нове покоління розумних, добрих та талановитих дітей!  

 


 

 

Випускний вечір - 2016

  

 

Травневий день відлунює святково,
І сміх, і квіти, й гомін голосний.
Зібрало нині свято нас чудове —
Прощальний вечір, вечір випускний…

 

Такими словами почався випускний гарного суботнього вечора в стінах гарнізонного Будинку офіцерів. У супроводі оркестру наші випускники прийшли на свято.

Піснями і танцями, гарними напутніми словами вітали їх учні школи, директор, вчителі, батьки. У своєму слові-відповіді випускники зі сльозами на очах дякували найріднішим людям – мамі і татові, вчителям, які навчали їх основами наук, правилам поведінки, високим моральним якостям.

 


 

 Хай білосніжним вишиваним рушничком стелеться ваша життєва дорога!
В добру путь, дорогі випускники!

 

 


 

Останній дзвінок - 2016

 

 

 

 

 

Перші фото з останнього дзвінка вже опубліковані у відповідному альбомі.

Ви можете переглянути вальс і флеш-моб випускників: 

 

На нашому youtube каналі ви можете переглянути більше відеосюжетів про те, яким було сьогодні свято. 

 

 


 

Активний тиждень в молодшій школі

Останній навчальний тиждень у початковій школі був насичений цікавими подіями.

 


 

25 травня  відбулася чергова зустріч учителів із вихователями ДНЗ «Сонечко». Цього разу учні 1-2-их класів демонстрували батькам та своїм вихователям  те, чому  навчилися протягом року. 

Гості  мали змогу побувати на святі прощання з Буквариком та взяти участь в інтелектуальній грі.

 Під час свята першокласники поринули у казковий світ книги, старанно декламували вірші,  розповідали гуморески,  виконували запальні танці, співали, гралися з казковими героями. 

Другокласники під час інтелектуальної гри здійснили подорож «Сходинками від 3 до 8». Крокуючи зупинками, учні розв’язували логічні завдання з математики, української мови, природознавства, співали разом з вихователями. На святі були присутні батьки гравців, які ділилися з вихователями ДНЗ №4 враженнями та згадували дошкільне дитинство своїх діток.

 


 

Наступного дня, прощаючись з початковою школу, відбулося родинне свято 4-А класу «Згадаємо дитинства світлу мить…». Діти розповідали цікаві історії зі свого шкільного життя, представили виставку своїх робіт, танцювали разом з вчителями, співали багато гарних пісень.

Попереду літні канікули, але згадка про останній тиждень цього навчального року залишиться у пам’яті багатьох учнів та батьків.

 


 

 

 

 

Перемога у міському фестивалі зі спортивного туризму

 

Завжди з нетерпінням чекають юні туристи проведення міського фестивалю зі спортивного туризму «Туризм - це здоровий спосіб життя», який проводиться з метою пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді міста.

Цього року він відбувся 24 травня на мальовничому березі річки Случ в мікрорайоні Дружба.

Команда школи, яку готував вчитель  фізкультури Примак О.М., повинна була пройти «Смугу перешкод», а саме:

-  cпуск та під’йом по схилу спортивним способом;

-  траверс;

-  навісну переправу та паралельні мотузки.

Команда ЗОШ № 7 з усіма завданнями справилась найкраще і здобула заслужену перемогу. Вітаємо членів команди!

Окрім спортивних змагань були різноманітні конкурси: мапа туриста, поробка з природного матеріалу, краєзнавство, туристична пісня.

А ще була юшка, смачна гречана каша, смажена картопля, гарне спілкування та пісні під гітару у виконанні Махновець Аліни та Олександра.

Втомлені, але щасливі і задоволені усі повернулися додому.

 

Фото на Яндексі.

 


 

Участь у регіональному фестивалі патріотичної пісні «З Україною в серці!»

   

 

Українська пісня - душа народу. Це  безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до Вітчизни і ненависть до її ворогів. Вона пахне запашними чорнобривцями і материнськими теплими долонями.

Щира  любов до української пісні 19 травня зібрала чимало талановитих, обдарованих дітей та аматорських колективів з різних куточків Житомирської області щоб взяти участь в регіональному фестивалі патріотичної пісні  «З Україною в серці!» Саме тут пісенні джерела та джерельця злилися в одне співоче море, потужне і хвилююче.

 

 

 

Учениця 11 класу нашої школи Юля Краля виконала пісню «Тече вода».

Бурхливі емоції й незрівняні враження у глядачів викликали виступи усіх учасників співочого заходу.

 

 


 

Учнівська конференція з патріотичного виховання

 

17.05.2016 року в малому залі Палацу культури відбулася міська учнівська конференція з патріотичного виховання та презентація літопису «Герої не вмирають». На заході виступив учень нашої школи Іван Саух, прочитав вірш «Мамо, не плач».

 

Також на конференції наша школа отримала від ТВО командира військової частини підполковника Р. П. Михальчука подяку за активну участь в акції «Великодній кошик захиснику». 

 

 

 


 

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.