Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Звіт про життя пришкільного табору "Перлинка"

 

Ось і закінчилися навчальні будні, і прийшло таке довгоочікуване літо, а з ним і нові враження та багато спілкування з друзями. Весело та активно розпочалися літні канікули в учнів нашої школи, які із радістю відвідували пришкільний табір "Перлинка".

Кожного дня вихованці активно брали участь в різноманітних заходах: «Стара казка на новий лад», «Крок до зірок», «Кумири і кумирчики», «Міс табору», «Містер табору», «Чарівна україночка», «Алло, ми шукаємо таланти!», конкурс малюнків на асфальті «Мир, рід, родовід» та «Казкове літо». Діти також брали участь у спортивних змаганнях на березі річки Случ.

18 червня діти прийняли участь в міжнародній естафеті «Біг заради гармонії». Діти мали можливість пробігтися з факелом, сфотографуватися з учасниками пробігу та просто отримати стимул до заняття спортом.

Вихованці отримали велике задоволення та позитивні емоції. Наприкінці зміни найактивніші загони і діти отримали призи та грамоти.

Фотозвіт про роботу табору можна переглянути на Яндекс-фотках.

 


 

 

Профілактична-роз’яснювальна бесіда з учнями офіцера міліції

 

12 червня 2015 року капітаном міліції Ганною Костянтинівною Ткачук з учнями школи, що перебувають у літньому таборі,  була проведена профілактична-роз’яснювальна бесіда на теми:

— Поняття адміністративної та кримінальної відповідальності;

—  Попередження вчинення дітьми та відносно них адміністративних та кримінальних правопорушень;

—   Упередження від вчинення злочинів відносно неповнолітніх, їх рідних та близьких продавцями Інтернет-магазинів, приватними чи фізичними особами, які продають різноманітні речі та товари через мережу Інтернет, вчинення таких злочинів самими неповнолітніми;

—   Попередження незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів серед дітей;

—   Наголошення на веденні дітьми здорового способу життя;

—   Попередження насильницьких злочинів серед дітей та дитячої бездоглядності;

—   Дотримання правил дорожнього руху та заходів безпеки під час проведення літніх канікул.

 

Фотозвіт на яндексі

 


 

 

Випускний в дев'ятих класах

 

10 червня 2015 року в школі відбувся випуск 9-х класів.

Фотозвіт  з цього яскравого і теплого, домашнього свята можна переглянути на яндексі.

Ну і випускний вальс. Яскравий. Молодий. Гарний. 

 


 

Один день з життя шкільного табору

Дякуючи «Vik Studio» ми маємо гарний фотозвіт про життя шкільного табору «Перлинка». Подробиці – в фотоальбомі на Яндексі.

 


 

 

Я зрозумів: школа – це добро


 

«Я зрозумів: школа – це добро». З такими словами зі школи виходив один із наших майбутніх першокласників після першого дня перебування у школі.

З другого червня двері початкової школи відчинилися для 70 маленьких школяриків. Цей день розпочався загальними батьківськими зборами, на які мами, тата та бабусі прийшли разом зі святково одягнутими дітками. Батьки мали змогу познайомитися  з особливостями навчання дітей у школі, а діти із нетерпінням очікували обіцяної концертно-розважальної програми та зустрічі з першою вчителькою.  

Подорож Країною Знань розпочав хореографічний ансамбль «Глорія», який протягом концерту дивував батьків та дітей різноманітністю танців та  барвистістю костюмів.

Посмішки та овації вибухнули, коли Наталка Мінгалєєва почала виконувати пісню, а сльози та хвилювання переповнили усіх присутніх, коли Аліна Купчук майстерно декламувала вірш Лесі Українки.

Майбутні першокласники мали змогу побачити приклади шкільної, хореографічної та спортивної форми, пограти в ігри, поспівати, але найцікавішим виявився імпровізований флеш-моб, на якому учасники хореографічного ансамблю разом із майбутніми школярами та батьками виконали танець «Сонце нам сяє».

Свято закінчилося виступом Анастасії Осіпчук, яка своєю піснею закликала любити родину, школу та Україну.

Після свята майбутні першокласники разом зі своїми вчителями пішли знайомитися зі школою, класом та однокласниками. Розпочалися навчально-адаптаційні заняття.

Бажаємо батькам та учням щасливого плавання Країною Знань. 

 


 

 

Гості зі школи-партнера

Третього червня до нас приїхали гості зі школи-партнера - київської школи №286.

Вчителі відвідали музей Лесі Українки, подивилися концерт наших учнів, відвідали музей школи, поспілкувалися з колегами.

Гостей було чимало, до нас приїхали 52 вчителі з 286 школи. Ми дуже сподіваємося, що гостям у нас сподобалося.

Удачі вам, колеги!

 

Фотозвіт можна побачити на Яндексі.

 


 

  

Випускний вечір 2015

30 травня в школі відбувся випускний вечір.  Свято світле, яскраве і трошки сумне.

Випускників 2015 року вітали батьки, вчителі, друзі. Був і флешмоб, і сценки, і сміх і, звичайно, вальс.  Той самий вальс, який Оксана Володимирівна, хореограф школи, готує з випускниками ще з вересня.  Той вальс, якого завжди чекають від сьомої школи. Яким буде він в цьому році?

{youtube}Ws6SsKk6uEs{/youtube}

Наша випускниця Олена Зозуля першою принесла для сайту школи відео і фото з випускного.  Дякуємо, Олена.

 

 

Отже, фото свята можна переглянути в фотоальбомі «Випускний 2015», а відео – на шкільному каналі в youtube.

 

В добру путь, випускники!

 

 


 

 

Останній дзвінок

 

29 травня в школі пролунав останній дзвінок.

Свято було і радісне і сумне. 

Скульптор Олена Карамушка,  що наразі проживає в Італії, передала в Україну пам’ятний барельєф "Ікона пам'яті загиблих за незалежність України" і делегувала Новоград-Волинським волонтерів передати її мамі нашого Героя, Чижа Олега Володимировича, випускника нашої школи, що трагічно загинув у ніч з 12 на 13 серпня 2014 року в районі с. Степанівка. Барельєф було передано мамі і сестрі Олега.


 

Випускників школи вітали батьки, директор школи, вчителі. Було вручено дуже багато грамот учням, що перемогли в конкурсах та змаганнях.  Учні взяли участь у флеш-мобі, при цьому можна було приєднатися в будь-який час.  Результат можна побачити на відео.

Звичайно, було презентовано шкільний вальс:

 

Ну і останній дзвінок:

 

Успіхів Вам, випускники!

 


 

Фото на Яндексі

 


 

 

Тренінг з правил дорожнього руху

22 травня для учнів 1-2 класів нашої школи  об’єднанням  «Самопоміч» був організований тренінг з правил дорожнього руху.

Гра пройшла на високому рівні. Діти були уважними слухачами і активними учасниками ігор, які допомогли засвоїти теоретичні знання з правил дорожнього руху на практиці.

Всі учасники отримали  масу задоволення від спілкування.

Фото надано об’єднанням  «Самопоміч»

 


 

Фестиваль туристів

 

21 травня 2015 року відбувся 56 міський  фестиваль зі спортивного туризму «Туризм – це здоровий спосіб життя, в якому взяли участь всі школи міста. Діти вправно виконували  спортивні завдання: підйом по схилу, біг через переправу, плетіння вузлів тощо.  

Крім спортивного орієнтування кожна команда повинна була облаштувати свою територію, виготовити поробку із природного матеріалу, туристичну мапу та представити номер художньої самодіяльності.

Туристи гарно відпочили, наїлися смачної юшки та гречаної каші, яку вони самостійно готували на вогнищі. За чашкою солодкого, ароматного чаю розповідали один одному цікаві історії і мріяли про наступний похід.

Як сказав французький прозаїк та літературний критик Анатоль Франс: «Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома». Тому займайтеся туризмом, подорожуйте, розважайтеся, пізнавайте  красу рідного краю.

 

Фото на Яндексі

 


 

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.