Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Методичний тиждень «До успіху через професійну досконалість»

Цьогорічний методичний тиждень пройшов під гаслом «Учитель не той, хто вчить, а той, у кого вчаться» (В.О.Сухомлинський). Протягом тижня вчителі, що атестуються, мали змогу підготувати творчі звіти або провести відкриті уроки.

 

 

 


 

Цікаві уроки підготували вчителі початкових класів Нікончик Л.Л. та Гузик М.У. Яскрава наочність, нестандартні завдання, робота в парах і групах, змагання, пісні, веселі музичні фізкультхвилинки – все це було на уроках в 3-В та 4-В. Учні намагалися показати себе якомога з найкращого боку, адже у кінці уроку на них чекали сюрпризи.

 


 

Під час уроку вчитель початкових класів Л.В.Редька продемонструвала оригінальне поєднання ідей НУШ з психолого-педагогічною системою розвивального навчання. Учні 1-Б класу в невимушеній атмосфері, використовуючи конструктор LEGO, виконували завдання по створенню опорних схем та математичних формул, із задоволенням працювали в групах та вільно висловлювали власну думку.

 

Цікаве свято «До Лесі  на гостину» підготували вчителі 1-их класів Романюк О.А., Переходько Л.П. та Редька Л.В. Це було справжнє театралізоване дійство: діти більше дізналися про життя і діяльність Лесі Українки, читали вірші, виконували пісні та демонстрували свої акторські здібності. До першокласників приєдналися вихованці дитячого садочка «Сонечко», які в наступному році стануть школяриками. Дошкільнята  декламували вірші та виконували пісні на слова Лесі Українки. А спільне фото нагадає всім про цікаво та корисно проведений час.

 


 

Урок фізики, який організувала Кукуруза І.П., був насичений дослідами та практичними вправами. За допомогою сайту Learning.Apps учні мали можливість виконати інтерактивні вправи, під час виконання дослідів учні познайомилися з різними видами тертя. У кінці уроку учні виконували творчі завдання про корисне або шкідливе тертя у житті людини.

 


 

Використання інформаційно-комунікаційних технологій – це потреба сучасної освіти. Під час свого майстер-класу вчитель інформатики Сахно А.А. ознайомив учителів школи з методикою створення та використанням в освітньому процесі QR-кодів та хмар слів. Педагоги мали змогу ознайомитися з інтернет-ресурсами, за допомогою яких можна створювати QR-коди та хмари слів. Усі матеріали Анатолій Анатолійович розмістив у віртуальній учительській.  

 

Дирекція та вчителі англійської мови під час відкритого уроку познайомилися з методикою роботи вчителя Бойко О.В. Третьокласники вивчали тему «Овочі та фрукти», відпрацьовували правильну вимову, грали в ігри та складали пазли.

 


 

Для вчителів української мови міста та бажаючих колег учителі Бучовська Т.В. та Нестерчук Н.О. організували майстер-клас з теми «Розвиток критичного мислення на уроках української мови та літератури». Під заходу учителям були запропоновані методи та прийоми, які ефективно використовують на своїх уроках Бучовська Т.В. та Нестерчук Н.О. Присутні мали змогу попрацювати в групах: складали сенкани, створювали асоціативний кущ, відтворювали поетичні рядки та насолоджуватися прекрасними поезіями про добро, людяність та ніжність.

 

Ми дякуємо колегам за високий рівень та творчий підхід до проведення методичного тижня. Сподіваймося, що досвід, який ми отримали, буде надихати на подальший професійний ріст та вдосконалення педагогічної майстерності. 

 

 

Фотозвіт на MEGA

 


 

Поділитися:

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.