Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Тиждень точних наук

 

З 24.04.2017 р. по 28.04.2017 р. в школі проходив тиждень точних наук під керівництвом учителів Римарчук С.В., Лейман О.І., Оласюк Т.М., Дрибас І.М., Кукурузи І.П. та Сахно А.А..

 

Точними науками називають науки, в яких вивчаються кількісно точні закономірності і використовуються строгі методи перевірки гіпотез, засновані на відтворюваних експериментах і строгих логічних міркуваннях. Зазвичай усі вважають їх важкими і нецікавими. Плануючи тиждень точних наук у нашій школі команда вчителів фізико-математичного напряму вирішила зруйнувати цей міф і довести дітям, що вивчати математику, фізику та інформатику надзвичайно цікаво та весело. І, справді, їм це вдалося. Діти радо відгукнулися на пропозиції взяти участь у змаганнях та конкурсах. Учні проявили усякі свої таланти.

 

Протягом тижня змінились і шкільні коридори. Зі стендів, які оформили учні школи під керівництвом вчителя математики Дрибас І.М., розміщених на другому поверсі, учні мали змогу дізнатися багато цікавої інформації.

 

Вчитель інформатики Сахно А.А. протягом всього тижня точних наук проводив wi-fi вікторину. Для підключення до Інтернету через шкільний wi-fi треба було ввести пароль. Паролем була відповідь на питання з математики, фізики, астрономії або інформатики. Таких питань протягом тижня було придумано двадцять. Учні проявили чималу активність, спілкувались між собою, просили допомоги у вчителів точних наук і активно питали, коли це все закінчиться, бо Інтернет потрібен, а питання складні.

 

Відповідно до плану проведення тижня  24.04  відбулася математична естафета серед учнів 6-х класів під керівництвом вчителя математики Римарчук С.В.. У проведенні активну участь взяли учні 11–А  класу Заєць Вадим та Саух Іван. Перемогу одержав 6–А клас. Захід сприяв розвитку комунікативних компетенцій та стимулював інтерес до вивчення математики.

 

 

У вівторок, 25.04 для учнів 7-х класів вчитель математики Лейман О.І. провела інтелектуальну математичну гру «Один, два, три – запрошуємо до гри», під час гри учні відповідали на питання математичного, пізнавального та логічного характеру. Перемогла команда учнів 7–В класу.

 

Вчитель фізики Кукуруза І.П. підготувала та провела у середу, 26.04, турнір «Цікава фізика» між командами учнів 8 – х класів. У ході змагань учасники команд розв’язували нестандартні логічні та експериментальні завдання. Переможцем стала команда 8 – Б класу.

 


 

27 квітня серед учнів п’ятих класів, під керівництвом вчителя математики Оласюк Т.М., відбувся математичний конкурс "Найрозумніший". В запеклій боротьбі , залишивши позаду 12 суперників, звання "Найрозумніший" здобув учень 5-Б класу Васильєв Михайло. Всі учасники та глядачі щиро привітали переможця.

 

 Підсумовуючи, можна сказати, що тиждень точних наук видався цікавим і позитивним, а учні показали себе розумними і талановитими.

 

Фото на Яндексі 

 


 

 

Поділитися:

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.