Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Літо – час зустрічей випускників

В багатьох школах є чудова літня традиція – проводити зустрічі випускників. Класи або паралелі класів зустрічаються разом, знову ходять шкільними коридорами, дякують своїм вчителям, спілкуються, обіймаються і святкують разом річницю або ювілей свого випуску. Така чудова традиція існує і в нашій школі. Дуже багато випускників нашої школи мають чудові спогади про шкільні роки.

 


 

30 червня 2018 року своє свято «30 років після випускного» проводив в школі 10-А клас випуску 1988 року.  Це достатньо дружній клас, що зустрічається кожні п'ять років. Багато хто відвідав усі зустрічі, але цього разу були і рідкісні гості – учениця цього класу Світлана Гордієвська, що після восьмого класу вступила до технікуму в іншому місті, більше ніколи не була в Новограді-Волинському. І коли через соціальні мережі однокласники її знайшли і запросили на 30-річчя, вона відразу погодилась. І приїхала на зустріч зі своїм класом із Запорізької області через 32 роки. Двоє випускників цього класу повернулися в рідну школу і зараз працюють в ній вчителями.

 


 

На 30-річний ювілей 10-А запросив директора школи, який і вручав учням даного класу атестати про освіту, запросили своїх вчителів і найпочеснішого гостя – свою першу вчительку – Гончарук Людмилу Степанівну.

 

В актовій залі школи ділилися спогадами, переглядали старі фотографії, грали, спілкувалися. Директор школи розповів про успіхи і плани школи, особисто провів екскурсію школою.

 

А на святковій вечері 10-А чекав черговий сюрприз. Працівники кафе попросили зібратися весь клас разом і повідомили, що далі буде сюрприз з-за кордону. Яскраво, під музику, зі свічками ювілярам презентували гарного, і як потім з’ясувалось, дуже смачного торта, на якому було написано «Привіт з Ізраїлю від Наталії». Це був подарунок однокласниці Наталії Нечаєвої, яка не змогла приїхати на зустріч, а в цілковитій таємниці від всіх знайшла з Ізраїлю адміністраторів кафе і організувала такий смачний і зворушливий подарунок.

 


 

Ну а далі був вечір спогадів з вчителями та однокласниками через тридцять років після випуску. Спілкувались, танцювали, раділи, і один одному і тому, що вчилися в чудовій сьомій школі.

  


 

Поділитися:

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.