Новоград-Волинська ЗОШ № 7

Випуск 2017


 

26 червня 2017 року в приміщенні Будинку офіцерів відбувся випускний вечір. Це був 80 випуск нашої школи.

 

Майже три години випускники демонстрували на сцені і розум і посмішку, і танці, і дотепність. Вони  передали листи своїм батькам і оригінально згадали своїх вчителів. Це було дуже яскраве свято. Був звичайно і вальс, що традиційно Оксана Володимирівна, хореограф школи і класний керівник 11 класу, готує з майбутніми випускниками ще з вересня. 

 

Ми починаємо публікувати на flickr фотозвіти про цей незабутній вечір.

 

І бажаємо нашим випускникам бути щасливими.

 

В добру путь!

 


 

 

Звіт про роботу шкільного табору «Перлинка»


 

Табір організованого дозвілля «Перлинка» працює при  ЗОШ №7 вже багато років поспіль. Діти із задоволенням проводять частину свого відпочинку в таборі, бо тут цікаво, весело, є можливість поспілкуватися з однолітками, вихователями, проявити свою креативність і отримати море позитиву.

 

В цьому році у таборі відпочивало 138 дітей, з яких було сформовано 6 загонів. За перемогу в тому чи іншому конкурсі, загін отримував «перлинки», які в кінці підраховували, і загін, у якого їх найбільша кількість, отримував звання «Найкращий».

 

Табірна зміна тривала з 29.05 по 16.06. Кожного дня для дітей організовувалося справжнє свято.  За 14 робочих днів колектив підготував багато різноманітних вистав, конкурсів, змагань, таких як «Міс табору», де дівчата з кожного загону змагалися за звання найкрасивішої, «Містер табору» розкрив таланти наших хлопців. На спортивному майданчику проводилися малі Олімпійські ігри, результатом яких стала перемога шостого загону.

 

Гарно пройшло свято інсценованої казки, де діти змогли показати свої драматичні таланти. Цікавими були прогулянки до річки, конкурс малюнків на асфальті, битва хорів, фантастична мандрівка у «Школу майбутнього» і ще багато справ, які надовго запам’ятаються нашим маленьким учасникам. Увінчалась зміна виступом драмгуртка з виставою «Пригоди у чарівному королівстві»і солодкими призами для переможців.

 

Цього року начальником табору  була Іванова Олександра Сергіївна, а її заступником - Дзюман Ірина Ігорівна. Це молоді вчителі, наші випускниці, які старалися зробити перебування дітей в таборі цікавим і змістовним. Слід відмітити і роботу педагога-організатора Красєвої Ірини Ігорівни, яка «горить» сама і запалює навколо себе свічечки дитячих сердець. Навколо неї завжди багато дітей, а її помічники – вожаті, учні старших класів, працьовиті і відповідальні. 

 


 

Величезну роботу з дітьми проводили наші вихователі – вчителі школи.

 

У таборі було налагоджено збалансоване харчування, в результаті якого діти отримували денну норму вітамінів.

 

Завершив свою роботу «Перлинка» 16 червня. У цей день було багато розваг, нагород і сюрпризів для дітей.

 

 


 

Звіт керівника


 

20 червня 2017 року в актовій залі відбувся звіт директора школи Віктора Івановича Овдіюка перед колективом школи і громадськістю міста.  

У своєму виступі Віктор Іванович познайомив присутніх з результатами роботи за 2016-2017 навчальний рік. Зупинився на успіхах учнів і вчителів в олімпіадах, змаганнях та конкурсах. Підкреслив важливість участі у розвитку школи батьків, випускників, міської влади. Подякував всім за співпрацю і розуміння.

 

Про особливості організації навчального процесу у 2016-2017 навчальному році ознайомила присутніх заступник директора з НВР Олена Петрівна Герасимчук. У своєму виступі вона підсумувала якісне виконання навчальних програм вчителями школи, ознайомила з результатами ДПА в 4 і 9-х класах.

Зі словами подяки від батьків виступила Наталія Миколаївна Ковальчук. Вона запропонувала позитивно оцінити діяльність директора.

Заступник начальника управління освіти і науки Аліна Олександрівна Табакова у своєму виступі відзначила демократичний стиль управління директора, позитивну атмосферу в шкільному колективі та побажала всім подальших успіхів.

Після виступів відбулося таємне голосування, під час якого присутнім було запропоновано єдине питання: «Чи задовольняє Вас діяльність директора В. І. Овдіюка».

За результатами голосування, підтвердженими лічильною комісією:

«Так» - 121 голос

«Ні» - 0 голосів

Недійсних бюлетенів - 0.

Вітаємо Віктора Івановича Овдіюка з одноголосною підтримкою його діяльності шкільним, батьківським колективом та громадою міста.

 

 
Фото на flickr

 


 

Зустріч зі Школою

 

 

У кінці навчального року, після завершення уроків, різних гамірних заходів, коли, здавалося, школа уповільнює та затамовує свій подих, подвір’я і коридори знову наповнюються дитячим веселим сміхом.  

 

Уже стало доброю традицією перед літніми шкільними канікулами проводити  батьківські збори майбутніх першокласників.  Проте цього року  вони були не такими, як завжди.  

 

Актова зала була вщент заповнена батьками та майбутніми першокласниками. Всі з нетерпінням чекали на першу зустріч зі школою. І вона була неповторна завдяки хореографічному ансамблю «Глорія» (керівник О.В.Здунюк), найкращим вокалістам Мінгалєєвій Н., Гладишевій М., Антонюк Н. (керівник О.Ю.Дзюман), спортивній секції тхеквондо (тренер М.М.Ящук), учням початкової школи (вчителі В.Л.Тасинкевич, М.А.Іщук).

 

Майбутні школярі грали з казковими героями Мальвіною, Буратіном, Карлсоном, взяли учать у змаганнях «Склади портфелик», танцювали та співали разом з клоунами. Не залишилися осторонь і батьки, вони також активно брали участь у конкурсах, підспівували та вболівали за своїх дітей.

 

На завершення зустрічі директор школи Віктор Іванович Овдіюк  розповів про традиції та звичаї школи, про досягнення та умови, які створені для отримання учнями якісної освіти.

Після ознайомлення з першими вчителями учні та батьки здійснили екскурсію по школі та приступили до навчально-адаптаційних занять.

 


 


 

 

І знову корабель на ім’я Школа вийшов з гавані. Плавання океаном Знань починається сьогодні, а завершиться через 11 років. І весь цей час ми залишатимемося разом, поки наш корабель пливтиме океаном Знань, ми разом переживатимемо шторми і бурі, разом відкриватимемо бухту Радощів і мис Надії.

 

Бажаємо, щоб це плавання було цікавим, щасливим і значущим у житті кожної дитини і кожної сім’ї.

 

Фото на Flickr

 


 

Пригоди в чарівному королівстві


 

16 червня 2017 року в день закриття шкільного табору «Перлинка»  в актовій залі було вперше представлено казку-мюзікл «Пригоди в чарівному королівстві». Виставу підготували учасники шкільного театрального гуртка «Прем’єра» під керівництвом Ірини Ігорівни Красєвої.  Діти з задоволенням спостерігали за дійством, яке відбувалося на сцені і віддячили юним акторам гучними оплесками і квітами.

 


 

 

У виставі брали участь:

Бондар Анна – принцеса, Зінчук Максим – принц, Оніщук Ілля – король, Шикула Настя – няня, Будніцька Катя – зла чарівниця, Васильєв Олексій – прислужник, Романчук Аркадій – гном, Васильєв Михайло – гном, Тимошов Тарас – гном, Кравчук Ірина – фея, Кричковська Діана – фея, Мирончук Аріадна – фея, Мельниченко Богдана – ельф, Шпакович Каріна – ельф, Бондар Ірина – ельф, Неживий Максим – Хотабич, Шевчук Роман – казкар. Режисер вистави - Ірина Ігорівна Красєва.

 

Фото на flickr.

 


 

Останній дзвоник


 

Свято останнього дзвоника завжди урочисте і хвилююче.

 

 

Зі школою прощаються випускники, передаючи естафету знань першокласникам.

 

 

В цей день до нас завітали почесні гості: Хрущ Л.В. та Балаушко Т.М., які зачитали вітання від міської влади, управління освіти і науки, інформаційно-методичного центру.
Звучали пісні про школу, вчителів.
А найяскравішими були флешмоб "З Україною в серці" та прощальний вальс випускників.

 

 

Веселим співом сповістив старенький шкільний дзвінок про закінчення навчального року і початок літніх канікул.

 

Фото на flickr.

 

 


 

 

Змагання з туризму


 

13 травня команда нашої школи з взяла участь в обласних змаганнях з краєзнавчого туризму, які проходили в лісі поблизу села Зарічани Житомирської області.

Для учасників команди це була незабутня пригода. Вони отримали  безліч неймовірних емоцій і, звичайно ж, корисний досвід для наступних виступів.

 


 

 

 

Окрім змагань діти робили багато цікавого: вчилися розбивати табір, готувати на вогнищі різні страви, співали пісні під гітару і, навіть, танцювали.

З нетерпінням чекаємо наступних змагань.

 


 

Фото на flickr.

 


 

Мітинг-реквієм


8 травня 2017 року напередодні Дня Перемоги на алеї ім.Ф.Я. Ліпаткіна за участю учнів нашої школи відбувся мітинг-реквієм по вшануванню пам’яті учасників Другої світової війни.


З вітальними словами до присутніх звернулися Парфьонов В. О.,голова міської ради ветеранів, Бондарєв М.І., голова ветеранської організації 282-го танкового полку та Довгаль Ю. С., учасник бойових дій, полковник у відставці.


Не дивлячись на негоду разом з дітьми ветерани співали «На безымянной высоте», »День Победы », а також поклали квіти до монумента.

 

Фото на Яндексі

 


 

 

Лінійка-реквієм до Дня Перемоги

 

Скільки б років не віддаляло нас від того довгожданого і незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні цей день – хвилюючий символ героїзму і безприкладної мужності народу, що відстояв мир на Землі. Немає сім’ї, якої не торкнулося б полум’я Другої світової війни.

Учні ЗОШ № 7 свято шанують пам’ять своїх земляків – дідів і прадідів, що не повернулися з поля бою. Ми пам’ятаємо величний подвиг трудівників, що кували перемогу в тилу.

 


 

У цей славний день згадуємо всіх тих, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо шану ветеранам, яких з кожним роком стає все менше й менше.

5 травня на лінійку-реквієм до нас завітали: ветеран Другої світової війни, фронтовик, полковник у відставці Довгаль Юрій Сергійович; член президії міської ради ветеранів Наумець Михайло Миколайович та ветеран праці, учасник війни Гончарук Людмила Степанівна.

 


 

Букетами весняних квітів вітали діти ветеранів, із завмиранням сердець слухали розповідь про бойовий шлях полковника Довгаля Ю.С., за доброю традицією поклали квіти до стели ветеранів на алеї ім. Ф. Я. Ліпаткіна.

На святі звучали пісні воєнних років, а хореографічний колектив «Глорія» порадував танцем «Клен зелений».

Цікавою і незабутньою була літературно-музична композиція «Нащадки Перемоги».

 


 

Сивочолі ветерани! У нашій пам’яті назавжди залишиться ваш урок честі і слави, героїзму і самопожертви.

Світла і  вічна пам’ять загиблим воїнам!

Честь і слава живим героям!

З Днем Перемоги усіх!

 

Фото на Яндексі

 

 


 

 

Свято книги

 

 

27 квітня з нагоди Всесвітнього дня книги бібліотекарем Росляковою В.Д. та вчителем української мови та літератури Бучовською Т.В. було проведено свято книги «Сторінками улюблених книг». Під час театралізованого дійства розігрувалися епізоди на сучасний лад з відомих творів Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я», Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч», Миколи Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки», Михайла Старицького «За двома зайцями». Звучали українські народні жартівливі пісні та пісні про Україну.

Фото на Яндексі

 


 

ФОТОПРОЄКТ КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КРАЩОЇ ШКОЛИ 2021

Школа працює
на освітній
платформі

Дев'ятий рік стабільну
роботу і цілодобову
технічну підтримку
сайта школи забезпечує
компанія
goodhoster.net

Голосування

Який предмет ви вважаєте найскладнішим у шкільній програмі?

рідна мова і література - 2.6%
іноземні мови - 12.4%
математика (алгебра, геометрія) - 34.2%
фізика - 8.8%
хімія - 8.8%
інформатика - 2.9%
біологія - 7.4%
фізкультура - 2.7%
історія - 4.9%
музика - 1.1%
малювання - 8.8%
технологія - 0.5%
астрономія - 0.6%
захист Вітчизни - 1.9%
свій варіант - 2.7%

Ми рекомендуємо!

 

Контакти поліції

Інспектор
 Новоград-Волинського
відділу поліції
Головного управління
Національної поліції
в Житомирській області
лейтенант поліції

Павлюк Світлана Вікторівна

вулиця Івана Франка, 3А, каб. 17, 18
Телефон: 098-78-68-862

 

Контактні телефони чергової частини: 
102 або (04141) 5-22-25

Електронна адреса: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Погода від Met Office

ИЗУЧАЕМ УКРАИНСКИЙ

Вхід для своїх

Зареєстрованим користувачам можна переглядати закриті розділи та статті, скачувати деякі файли. Також ви зможете отримувати повідомлення про події школи та сайту.